Succesvol starten als ViBS

Succesvol starten als Virtual Business Support® in 10 weken

Wil je jouw eigen onderneming starten en vanuit huis werken als Virtual Business Support® (ViBS®), waarbij je jouw waardevolle werkervaring optimaal benut? Zoek je naar een compleet pakket dat jou begeleidt bij het opzetten en runnen van een virtueel bedrijf? En bovenal, verlang je naar een persoonlijke aanpak die je op weg helpt naar succes?

De opleiding 'Succesvol starten als Virtual Business Support® in 10 weken' biedt jou de ideale route naar jouw droomonderneming. Binnen slechts 10 weken ben je klaar om met jouw eerste klant aan de slag te gaan, met de waardevolle ondersteuning van de beproefde SOM7® methode van Petra Fehring om jezelf krachtig in de markt te positioneren.

Wat omvat deze uitgebreide opleiding?

  • Een inspirerende tweedaagse opleiding (kick-off) waar deelnemers online of fysiek samenkomen.
  • Toegang tot ons uitgebreide online leerplatform met 10 modules vol tekst, sjablonen, checklists en video's.
  • 2 uur persoonlijke online coaching om jou individueel te begeleiden.
  • Lidmaatschap van onze exclusieve Facebook community waar deelnemers elkaar ondersteunen, tips & tricks én opdrachten delen.

Extra bonussen:

  • Korting bij gebruik van een Deskalot co-workspace of vergaderruimte.
  • Mogelijkheid tot tegemoetkomingen o.v.v. KMO-portefeuille, opleidingscheques en -verlof.
  • Je mag jouw diensten onder de titel van Virtual Business Support® en ViBS® aanbieden.
  • Als lid van onze community krijg je toegang tot een scala aan mogelijkheden, waaronder workshops, webinars en inspiratiedagen, georganiseerd door onze academie. Hiermee blijf je voortdurend geïnspireerd en kun je jouw kennis verrijken.

En het mooiste is, de investering in jezelf en jouw toekomst bedraagt slechts 1.997 euro excl. btw, voor al het bovenstaande!

Heb je nog vragen en wil je meer informatie over de opleiding? Boek dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Amy Gille, de bevlogen oprichtster van de Academie voor ViBS® en getalenteerde trainer, via onderstaande knop.  

Wacht niet langer en zet de eerste stappen naar jouw succesvolle toekomst als Virtual Business Support®!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x