Webinars

5 Succesfactoren voor VA's

Ben je op zoek naar essentiële inzichten om jouw carrière als Virtual Assistant op te starten? Ben je al gestart maar loop je ergens tegenaan? Zoek niet verder! Ons webinar '5 Succesfactoren voor VA's' biedt waardevolle tips en strategieën om jouw succes als VA te boosten.

Tijdens dit webinar delen we de vijf cruciale sleutels die bijdragen aan het succes van vitueel assistenten. Ontdek hoe je jouw vaardigheden kunt aanscherpen, je bedrijf kunt laten groeien en jezelf kunt positioneren als een toonaangevende VA in de branche.


5 Manieren om klanten aan te trekken als Virtual Business Support®

In dit webinar heb ik 5 strategieën voor jou om klanten aan te trekken en om van een (half)lege naar een volle agenda te gaan als Virtual Business Support®.

Ik heb het dan niet over alledaagse weetjes maar over tips & tricks die werken en hét verschil gaan maken waardoor je nieuwe klanten kan aantrekken én jouw omzet ziet stijgen.

Na elk onderdeel krijg je van mij enkele succestips! Met al deze info en tips kan je meteen aan de slag en deze in de praktijk toepassen.


Ontdek de toekomst van conversatie: ChatGPT

Ben je klaar om in de spannende wereld van geavanceerde kunstmatige intelligentie en natuurlijke taalverwerking te duiken? Wil je leren hoe je naadloos kunt communiceren met AI-modellen en de kracht van ChatGPT kunt benutten? Dan is ons ChatGPT webinar iets voor jou!

Tijdens deze boeiende sessie dompelen we je onder in de mogelijkheden, toepassingen en werkwijze van ChatGPT, het revolutionaire AI-model dat de manier waarop we converseren transformeert. Ontdek hoe deze nieuwe technologie mensachtige gesprekken kan voeren, vragen kan beantwoorden en waardevolle informatie kan genereren.
Webinars

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x