Vlog

In deze vlogs deel ik mijn kennis en ervaring alsook uit ik mijn passie voor de job van Virtual Business Support® en werp ik een blik op het ondernemerschap.

Occasionally asked questions (OAQ's)

Af en toe krijg ik de vraag waarom er een hoge kostprijs hangt aan het volgen van een opleiding.

Lees meer

Occasionally asked questions (OAQ's)

Af en toe krijg ik de vraag wat het verschil is tussen de opleidingen van onze academie en andere opleidingen tot VA, virtueel assistent of virtueel professional.

Lees meer

10 tips om jouw selfiekunsten bij te schaven

Heb je het gevoel dat je veel tijd stopt in het maken van selfies maar dat ze niet echt aanslaan? Wil je meer likes, comments en shares op de foto’s die je maakt?

Lees meer

10 Tips om efficiënt te vergaderen

Word je soms ook gek van die urenlange vergaderingen waar iedereen van de hak op de tak springt? Wil je jouw meetings graag korter en vooral efficiënter organiseren? Vandaag deel ik graag 10 tips om vergaderingen beter te managen.

Lees meer

6 Tips om goed te communiceren

Communiceren! Er is al veel over gezegd en geschreven. Hoe zorg je er nu voor dat jouw boodschap goed overkomt of dat er een minimum aan 'ruis' op de lijn zit?

Lees meer

Mentale bril of selectieve waarneming

We zien enkel wat we willen zien en dat beïnvloedt onze waarneming. Onze verzameling van kennis, ervaring en alles wat ons bezighoudt, bepaalt hoe we de werkelijkheid waarnemen, niet alleen wat we zien maar ook wat we niet zien.

Lees meer

10 Voordelen om met een boekhouder in zee te gaan

Accountant, fiscalist, boekhouder, financiële professional: what's in a name? Vandaag deel ik 10 voordelen om met een boekhouder in zee te gaan.

Lees meer

5 Voordelen van een flexplek

Werk jij deels of volledig van thuis uit en merk je hier de vele voordelen van? Heb je soms het gevoel dat je af en toe toch nood hebt aan wat meer afwisseling? Vandaag geef ik je 5 voordelen van een flexplek

Lees meer

10 Tips voor een goede planning

Als je niet plant… plan je om te falen! Is niet voor niets 1 v mijn favoriete quotes.

Lees meer

10 Tips & tricks voor het maken van een vlog

Marketing is fun, marketing is business, marketing is art, marketing is too important to be left to the marketing departement,… Hoe dan ook, marketing is hot!

Lees meer

Netwerken in een uniek kader

Volgens mij is netwerken een must in het ondernemerschap. Er kruipt tijd en energie in maar als je het goed aanpakt krijg je er ook veel voor terug: een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die jouw ambassadeur, jouw helpdesk, jouw klankbord, misschien zelfs jouw klant kunnen worden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x