Testimonials

star
star
star
star
star

Een geweldige opleiding die mijn verwachtingen overtroffen heeft. Ik startte in september als VA, maar had totaal geen idee van wat ik kon verwachten. Na de intake met Amy had ik onmiddellijk een super goed gevoel. Mijn gevoel werd alleen maar bevestigd. Je kan de opleiding op eigen tempo volgen. De feedback die je krijgt werkt zo stimulerend!! Alle facetten om te starten en te werken als VA werden bekeken en duidelijk uitgelegd. Er worden tools aangereikt die je echt nodig hebt als startende VA. Een dikke 'dankjewel' Amy voor de steun, motivatie en leerrijke informatie.

Kathy van EHBAd

star
star
star
star
star

Ik heb deze cursus gevolgd om meer informatie te krijgen over wat je moet doen als je je eigen bedrijf opricht. Ik kreeg meer informatie dan ik had verwacht, ik had het gevoel dat ik een privécursus volgde, Amy werkte specifiek met mij. Alle vragen die ik stelde werden dezelfde dag nog beantwoord, ik had het gevoel dat Amy mijn zakenpartner was. Ze was altijd behulpzaam en gaf me nuttig advies. Ik zou aanraden om voor deze cursus in te schrijven, niet alleen voor degenen die in de toekomst als VA willen werken, maar ook voor degenen die hun eigen bedrijf beginnen. Je krijgt alle nuttige informatie niet alleen tijdens de cursus, maar ook na de cursus.

Lina van Candelien

star
star
star
star
star

Topdag! Bijgeleerd, genetwerkt en kunnen werken in een aangename sfeer. Voor herhaling vatbaar!

Inge van Inge Vdb uit Liedekerke

star
star
star
star
star

Na een moeilijke periode besloot ik als VA in bijberoep aan de slag te gaan. Via Via had ik onmiddellijk een klant en kon ik aan de slag. Maar hoe moest ik aan bijkomende klanten geraken? Met enige aarzeling schreef ik me in voor de tweedaagse kick-off. De tweedaagse brengt je in contact met de mensen die voor dezelfde problemen staan. Samen met hen ga je op zoek naar je sterke punten en je minder sterke punten. Zo bepaal je welke klanten en op welke manier je hen best kan helpen. Marketing blijkt zeer belangrijk en je krijgt de middelen aangereikt om hiermee aan de slag te gaan. Voorlopig kan ik hiermee verder en ik weet dat ik altijd bij Amy en mijn medecursisten terecht kan. We staan voor elkaar klaar met raad en daad!

Birgit van Virtual Assistant Birgit uit Vilvoorde

star
star
star
star
star

Eerst ben ik zelfstandige geworden. Ik dacht, dit kan ik wel. Toen hoorde ik via een cursist van Amy over deze opleiding. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik heb een kennismakingsgesprek gevoerd met Amy. Wow wat een energie. Amy is zo open en gaf mij gelijk een goed gevoel. Zeker was ik enthousiast omdat de opleiding via de KMO-portefeuille gefinancierd kon worden. De eerste 2 introductiedagen waren geweldig. Veel geleerd maar zeker over mezelf. Amy zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Ze is zeer capabel en sociaal dus zonder te kwetsen kan ze zeker je doorgronden. De opleiding mag je op je eigen tempo afwerken en door mijn drukke leven is dat dus super. Ik kan elke dag vragen stellen als ik wil en krijg heel snel antwoord. Tevens mijn modules worden snel nagekeken. Heb zoveel geleerd en je krijgt zulke goede tips en tricks om te beginnen of verder te werken als een VIBS. Ik zou het dus iedereen aanraden. José van Admincheck

José van Admincheck uit Hoeselt

star
star
star
star
star

De ViBS opleiding startte met een 2-daagse. Deze was voor mij heel verrijkend en tof. Het heeft mij tal van nieuwe inzichten gegeven. Ik keek enorm uit naar het vervolg. Daarna doorloop je 10 online modules met opdrachten. Door die opdrachten uit te voeren ga je echt dieper in op elk aspect, dat van belang is om te starten als VA. Ook de opdracht rond de onderzoeksgesprekken met ondernemers was heel waardevol. Het is een groepstraject, maar door Amy haar enthousiasme en manier van werken voelt het aan als een echte 1-op-1 begeleiding. Het groepsaspect is eveneens heel leuk, omdat je zo ook leert van jouw mede-cursisten. Het traject, de persoonlijke begeleiding en feedback overtrof mijn verwachtingen. Ik kan nu vol zelfvertrouwen mijn reis verderzetten en mijn ViBS onderneming uitbouwen.

Steffie van Tip Top Flow uit Merelbeke

star
star
star
star
star

Na een moeilijke periode op het werk besloot ik om via loopbaanbegeleiding uit te zoeken wat best bij mij past qua werk. Met mijn coach kwam ik uit bij Virtual Assisant. Na wat googelen kwam uit bij de ViBS opleiding van Amy. Met heel veel zin ben ik eraan begonnen en heb het mij nog geen seconde beklaagd. Het is inderdaad een investering maar de opleiding is zijn geld meer dan waard. De tweedaagse kick-off is zo tof. Er is zoveel herkenning bij de deelnemers! Er werd gewerkt aan je aanbod, marketingboodschap en je bedrijf zelf. Amy legt alles goed uit en probeert je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De modules die nu iedere week online komen zijn duidelijk met video's en voorbeeldbestanden. Je kan alles aanpassen naar je eigen bedrijf. Tussendoor kan je vragen stellen of sparren met de deelnemers onderling. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan als ViBS!

Stefanie van Virtualbusinesssupportstefanie uit Adegem

star
star
star
star
star

Je komt tijdens de cursus heel wat zaken te weten waar je niet direct aan denkt. Het is een zeer uitgebreide cursus, zodat je zeker alle informatie hebt om je zaak goed op te starten en verder te ontwikkelen. Ook de taken die je moet maken geven je een goed zicht om je eigen zaak verder te bouwen. Verder is het heel fijn dat je met een aantal mensen aan deze cursus begint. Tijdens de kick-off heb ik hun leren kennen en er zijn heel veel raakvlakken bij elkaar waarom we deze cursus volgen. Het is fijn om bij je medecursisten een back-up te hebben en natuurlijk heb je deze ook bij Amy. De cursus is een aanrader voor iedereen die als Virtueel Assistent wilt beginnen.

Katrien van VA Katrien uit Genk

format_quote
star
star
star
star
star

Ik was erg nieuwsgierig naar deze opleiding, maar alle verwachtingen werden ruimschoots ingelost. Praktisch, volledig, interactief en in een plezante sfeer krijg je in deze tweedaagse alles wat je nodig hebt om je toekomstige ViBS zaak een kickstart te geven. Rijden moet je zelf doen ;-)

Werner uit Keerbergen

star
star
star
star
star

'Een professionele opleiding met een originele toets' Mijn grote vraag voor de start van deze opleiding was niet "wil ik als ViBS starten?" maar wel, hoe bouw ik mijn ViBS verder op? Door nood aan ondersteuning bij één van mijn potentiële klanten startte ik vroeger op als ViBS dan voorzien. Spannend, maar ook verwarrend want mijn planning, die ik zo efficiënt had opgemaakt, zag er in één keer anders uit. Enkele belangrijke vragen bleven hierdoor onbeantwoord: Met wie wil ik samenwerken? Hoe deel ik mijn tijd in? Wat wil ik aanbieden, of juist niet? Tijdens de 2-daagse kick-off bezorgde Amy mij de nodige tools om deze vragen in te vullen. Dit deed ze op een originele manier en steeds zo dat er interactie nodig was tussen de medecursisten. Hierdoor werd er vanaf het eerste moment een band geschept en zorgde dit voor een goede gemoedsrust en een toffe sfeer. Zou ik de cursus aanraden? Zeker! Beter nog, ik zou hem zo opnieuw doen. Verfrissend, inzichtelijk en leerrijk!

Peggy van Polymath Solutions uit Boom

format_quote
star
star
star
star
star

'Met enige aarzeling startte ik met deze opleiding maar tijdens de kick-off werd het me duidelijk dat ik de juiste richting ben ingeslagen. De tweedaagse zorgde meteen ook voor een stevige duw in de rug om verder aan de slag te gaan met het opstarten van mijn bedrijf.'

An van Nang uit Bertem

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn verhaal was net iets anders dan dat van mijn medecursisten. Zij waren reeds overtuigd van hun beslissing om Virtual Business Support® te worden. Sommigen hadden zelfs al de eerste stappen gezet. Ik stond nog niet zover, zat nog vol twijfels en vragen. De waardevolle gesprekken en de interactieve oefeningen in deze workshop hebben mij de nodige inzichten gegeven en hebben al mijn twijfels weggenomen. Naast de “goesting” en de “boost” die je krijgt om eraan te beginnen, krijg je ook de nodige informatie om effectief aan de slag te gaan. Het was voor mij ook een hele geruststelling dat je niet het hele administratieve pakket hoeft aan te bieden. Mijn kennis en ervaring zijn heel beperkt, of beter gezegd heel specifiek. Maar dit zal juist mijn sterkte worden en daar ga ik mee aan de slag!!! Ik raad het echt iedereen aan die er zin in heeft, maar toch nog met vragen of twijfels zit!

Karen uit Puurs

star
star
star
star
star

“Het niveau van de opleiding is hoog en uitdagend, wat de opleiding zo leuk en zinvol maakt! Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de 2 kick-off dagen en dat vind ik heel fijn! Ik heb nieuwe inzichten en duidelijke structuur gekregen in mijn toekomstig werk. De voorbereiding van de lessen en de begeleiding was fantastisch. Leuke locatie en toffe medecursisten, lekker eten en aangename gesprekken zijn de kers op de taart! Ik raad het aan iedereen aan die zijn eigen zaak wilt opstarten als ViBS!”

Anna van AS Consultancy uit Marke

star
star
star
star
star

Als deelnemer van de kick-off word je ondergedompeld in een warm bad van zeer aangename en leerrijke dagen. De kennismaking met coach Amy als ervaringsdeskundige en enthousiaste medeondernemers leidt tot verrijkende gesprekken en uitwisseling van beroepservaringen waarbij je de juiste inzichten krijgt over jezelf als ondernemer, alsook over je zaak die reeds gestart is of klaar is om te starten. De kennis die via deze opleiding gedeeld wordt, is een perfecte leidraad om jezelf als ViBS te profileren en in de markt te gooien. Getuigenissen van degenen die je reeds voorgingen en toelichtingen van deskundigen laten je stap voor stap groeien in het ondernemerschap. Zij vormen een klankbord tijdens de opleiding en dat geeft een geruststellend gevoel wanneer je even in twijfel verzeild geraakt. Uiteraard wordt er niet uit het oog verloren dat je als ViBS wil starten. Elke interactieve activiteit zet jou extra aan het werk om jouw doel te bereiken, zowel tijdens de kick-off als op het online platform. Kortom, samen met je mede deelnemers werk je samen aan je toekomst en heb je steun aan je concullega’s. Tenslotte vul je mekaar aan. Een aanrader!

Ingrid van TalentWolf uit Kampenhout

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x