Testimonials

'Met enige aarzeling startte ik met deze opleiding maar tijdens de kick-off werd het me duidelijk dat ik de juiste richting ben ingeslagen. De tweedaagse zorgde meteen ook voor een stevige duw in de rug om verder aan de slag te gaan met het opstarten van mijn bedrijf.'

An van Nang uit Bertem


Als deelnemer van de kick-off word je ondergedompeld in een warm bad van zeer aangename en leerrijke dagen.

De kennismaking met coach Amy als ervaringsdeskundige en enthousiaste medeondernemers leidt tot verrijkende gesprekken en uitwisseling van beroepservaringen waarbij je de juiste inzichten krijgt over jezelf als ondernemer, alsook over je zaak die reeds gestart is of klaar is om te starten.

De kennis die via deze opleiding gedeeld wordt, is een perfecte leidraad om jezelf als ViBS te profileren en in de markt te gooien. Getuigenissen van degenen die je reeds voorgingen en toelichtingen van deskundigen laten je stap voor stap groeien in het ondernemerschap. Zij vormen een klankbord tijdens de opleiding en dat geeft een geruststellend gevoel wanneer je even in twijfel verzeild geraakt.

Uiteraard wordt er niet uit het oog verloren dat je als ViBS wil starten. Elke interactieve activiteit zet jou extra aan het werk om jouw doel te bereiken, zowel tijdens de kick-off als op het online platform.

Kortom, samen met je mede deelnemers werk je samen aan je toekomst en heb je steun aan je concullega’s. Tenslotte vul je mekaar aan. Een aanrader!

Ingrid van TalentWolf uit Steenokkerzeel


“Het niveau van de opleiding is hoog en uitdagend, wat de opleiding zo leuk en zinvol maakt! 

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de 2 kick-off dagen en dat vind ik heel fijn! Ik heb nieuwe inzichten en duidelijke structuur gekregen in mijn toekomstig werk. De voorbereiding van de lessen en de begeleiding was fantastisch. Leuke locatie en toffe medecursisten, lekker eten en aangename gesprekken zijn de kers op de taart!

Ik raad het aan iedereen aan die zijn eigen zaak wilt opstarten als ViBS!”

Anna van AS Consultancy uit Marke


Mijn verhaal was net iets anders dan dat van mijn medecursisten.
Zij waren reeds overtuigd van hun beslissing om Virtual Business Support® te worden. Sommigen hadden zelfs al de eerste stappen gezet.
Ik stond nog niet zover, zat nog vol twijfels en vragen.


De waardevolle gesprekken en de interactieve oefeningen in deze workshop hebben mij de nodige inzichten gegeven en hebben al mijn twijfels weggenomen.
Naast de “goesting” en de “boost” die je krijgt om eraan te beginnen, krijg je ook de nodige informatie om effectief aan de slag te gaan.


Het was voor mij ook een hele geruststelling dat je niet het hele administratieve pakket hoeft aan te bieden. Mijn kennis en ervaring zijn heel beperkt, of beter gezegd heel specifiek. Maar dit zal juist mijn sterkte worden en daar ga ik mee aan de slag!!!

Ik raad het echt iedereen aan die er zin in heeft, maar toch nog met vragen of twijfels zit!

Karen uit Puurs 


'Een professionele opleiding met een originele toets'

Mijn grote vraag voor de start van deze opleiding was niet "wil ik als ViBS starten?" maar wel, hoe bouw ik mijn ViBS verder op?

Door nood aan ondersteuning bij één van mijn potentiële klanten startte ik vroeger op als ViBS dan voorzien. Spannend, maar ook verwarrend want mijn planning, die ik zo efficiënt had opgemaakt, zag er in één keer anders uit.

Enkele belangrijke vragen bleven hierdoor onbeantwoord: Met wie wil ik samenwerken? Hoe deel ik mijn tijd in? Wat wil ik aanbieden, of juist niet?

Tijdens de 2-daagse kick-off bezorgde Amy mij de nodige tools om deze vragen in te vullen. Dit deed ze op een originele manier en steeds zo dat er interactie nodig was tussen de medecursisten. Hierdoor werd er vanaf het eerste moment een band geschept en zorgde dit voor een goede gemoedsrust en een toffe sfeer.

Zou ik de cursus aanraden? Zeker! Beter nog, ik zou hem zo opnieuw doen.

Verfrissend, inzichtelijk en leerrijk!

Peggy van Polymath Solutions uit Boom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x