Masterclass Juridische documenten


Boost your business!

We leven in een tijd waarin het juridische landschap voor virtuele assistenten en Virtual Business Supports® voortdurend evolueert. 

Het is belangrijk om niet alleen bij te blijven met deze veranderingen, maar ook om de juridische basis van jouw dienstverlening solide te maken. Daarom hebben we, in samenwerking met Meester Ann Vandermotten van Gaius Advocaten, een online opleiding ontwikkeld die diep duikt in de recente wijzigingen in de wetgeving die direct impact hebben op onze sector.

Wat mag je verwachten van deze exclusieve opleiding?

  • Nieuwe dienstverleningsovereenkomsten: Ontdek de laatste ontwikkelingen en hoe je deze kunt toepassen in jouw werk als VA.
  • Aangepaste Algemene Voorwaarden (AV's): Leer hoe je jouw AV's kunt bijwerken om volledig beschermd te zijn en aan de nieuwste eisen te voldoen.
  • GDPR documentatie: Krijg toegang tot cruciale informatie over GDPR en hoe je ervoor zorgt dat jouw diensten volledig compliant zijn.
  • Praktische sjablonen: Bespaar tijd en moeite met onze direct toepasbare sjablonen voor contracten, algemene voorwaarden en meer.

Deze opleiding is ontworpen om je niet alleen juridisch inzicht te geven, maar ook om je uit te rusten met direct bruikbare tools en templates. Zo ben je verzekerd dat je bedrijf op alle fronten juridisch sterk en veilig staat.

Hoe kan je deelnemen?

Deze online opleiding is nu beschikbaar voor slechts €79 (exclusief btw), wanneer je gebruikmaakt van de kmo-portefeuille.  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x