Team

Maak kennis met Amy Gille, de drijvende kracht achter de Academie voor ViBS®! 

Geboren en getogen in het prachtige Zaventem, ben ik een sportliefhebber en sociaal betrokken persoon. Mijn professionele reis begon bij een plaatselijk gemeentebestuur, waar ik met toewijding werkte bij de dienst vrije tijd. Daarnaast ondersteunde ik achter de schermen het bedrijf van mijn man, waar ik met enthousiasme mijn bijdrage leverde.

Echter, een onverwachte complicatie na een routine-operatie bracht een cruciaal keerpunt in mijn leven. Deze ervaring schudde me wakker en deed me beseffen dat het evenwicht tussen werk en privé zoek was. Ik voelde dat ik mijn sluimerende dromen moest omzetten in werkelijkheid. Deze openbaring leidde me naar een pad van verandering en groei.

Mijn passie voor ondernemerschap werd aangewakkerd, en ik zette de stap naar zelfstandigheid als praktische businesscoach. Al snel merkte ik dat er veel vraag was naar mijn expertise en dat motiveerde me om steeds meer opdrachtgevers te ondersteunen.

Maar mijn honger naar kennisoverdracht en lesgeven bleef onverminderd aanwezig. Opgegroeid als kind van leerkrachten, stroomt het onderwijs in mijn aderen. Met veel vreugde deelde ik mijn kennis en expertise als docent bij Syntra Brussel en aan de Thomas More Hogeschool, waar mijn passie voor begeleiding en kennisdeling verder groeide. 

Terwijl ik mijn eigen weg bewandelde als Virtual Business Support® (ViBS®), kwam ik tot de ontdekking dat er in België geen specifieke opleiding bestond om anderen voor te bereiden op dit boeiende vakgebied. Vastberaden om hier verandering in te brengen, zocht ik naar mogelijkheden en vond ik inspiratie bij Petra Fehring en haar Academie voor Virtueel Professionals in Nederland. Deze opleiding bood me waardevolle inzichten, maar ik besefte dat er in België een gelijkwaardige plek moest zijn om ambitieuze individuen de kans te geven om te schitteren als Virtual Business Support®.

En zo ontstond de Academie voor ViBS®, uit een gedeelde passie voor kennisdeling, groei en het verwezenlijken van dromen. Met bezieling en toewijding begeleid ik nu enthousiaste cursisten die hun missie willen omzetten in een bloeiende en succesvolle business.

In de Academie voor ViBS® bieden we een gevarieerd en uitgebreid opleidingstraject aan, waarin we onze cursisten in slechts 10 weken voorbereiden op een succesvolle carrière als ViBS®. Het omvat alles wat ze nodig hebben: van opstartformaliteiten, boekhouding, juridische documenten tot marketing, communicatie en sales. Een totaalpakket dat hen klaarstoomt voor een glansrijke toekomst als Virtual Business Support®.

Ik ben dankbaar dat ik mijn eigen pad heb gekozen en mijn passie heb omgezet in een bloeiende onderneming. Als ondernemer ervaar ik de vrijheid om mijn eigen koers te bepalen en volop te genieten van mijn leven en werk. En deze vreugde gun ik jou ook van harte!

Oprichtster en trainster Amy Gille

Ontmoet Petra Fehring, partner van de Academie voor ViBS® 

Met meer dan een decennium als zelfstandig ondernemer, heb ik een schat aan ervaring opgebouwd. Van 2008 tot 2013 heb ik gewerkt als coach en trainer voor directie- en management assistenten, projectondersteuners en administratieve medewerkers in het bedrijfsleven. Gedurende die periode was ik ook betrokken bij diverse projecten gericht op het herstructureren van bedrijfsprocessen.

In mijn reis als ondernemer, werd me al snel duidelijk hoe uitdagend het kan zijn om als ondernemer alle diverse taken zelf uit te voeren en te managen. Ondernemers hebben vaak behoefte aan de ervaring en expertise van een support professional die hen kan ontlasten en ondersteunen bij het laten groeien van hun bedrijf.

Om mijn eigen ondernemerschap te versterken, heb ik verschillende trainingen gevolgd. In 2012 heb ik mezelf gespecialiseerd in online ondernemerschap in Canada en de Verenigde Staten, waar ik mijn certificering als Online Business Manager heb behaald. Met deze waardevolle kennis ben ik dieper ingegaan op de behoeften van ondernemers en heb ik mijn aanbod hierop afgestemd. Ik kwam tot de ontdekking dat ondernemers behoefte hebben aan uitgebreide ondersteuning op diverse vlakken.

Daarom heb ik me toegewijd om ambitieuze assistenten, secretaresses en ondersteuners te begeleiden bij het opbouwen van hun eigen succesvolle thuisbedrijf. Mijn expertise, zowel offline als online, en mijn vaardigheden in het managen van bedrijven stel ik graag ter beschikking om hen te leren hoe ze ondernemers op de meest effectieve manier kunnen ondersteunen bij hun bedrijfsgroei.

Nu ben ik verheugd om mijn ervaring en kennis te delen met de Academie voor ViBS®, onder andere met de SOM7®-methode die ik heb ontwikkeld. Deze unieke methode helpt om operationele processen in een bedrijf te analyseren en te structureren, waardoor ze efficiënter kunnen worden uitgevoerd en waar mogelijk geautomatiseerd.

Mijn passie ligt bij het inspireren en begeleiden van anderen, en ik ben toegewijd om mijn bijdrage te leveren aan het succes van onze cursisten bij de Academie voor ViBS®!

Virtual Assistant Petra Fehring

Maak kennis met Jurgen Duerinck, accountant en trotse eigenaar van JDSF Accountancy & Tax BV 

Met een passie voor het ondersteunen van kmo's, vrije beroepen en zelfstandigen, ben ik gespecialiseerd in accountancy, fiscaal advies, financieel advies en juridische raad.

In 2004 heb ik JDSF opgericht, en doorheen de jaren is ons kantoor gegroeid tot een hecht team van 6 toegewijde medewerkers die zich inzetten voor een 300-tal tevreden klanten. Onze missie is om jouw bedrijf te helpen floreren en financieel succes te behalen.

Bij JDSF Accountancy & Tax BV staat een persoonlijke aanpak centraal. We streven ernaar om nauw met onze klanten samen te werken en hen te voorzien van op maat gemaakt advies dat hun zakelijke doelen ondersteunt.

Met veel enthousiasme en expertise streven we ernaar om jouw onderneming naar nieuwe hoogtes te brengen. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw financiële groei te bevorderen.

Boekhouder Jurgen DuerinckMaak kennis met Dave Verbesselt, jouw betrouwbare verzekeringsmakelaar!

Met een gedegen achtergrond in Financiën en Verzekeringen van de Karel De Grote Hogeschool te Antwerpen, begon ik in 2002 mijn eigen avontuur als zelfstandig makelaar. Als ervaren ondernemer begrijp ik als geen ander wat het betekent om een zaak op te starten, te vestigen en te laten groeien.

Mijn waardevolle ervaring heb ik opgedaan in een bestaand bankkantoor, waar ik al snel besefte dat bank en verzekeringen hand in hand gaan. Daar ontstond mijn overtuiging dat klanten graag alles onder één dak beheerd zien, met een 'one-stop-shop' aan diensten.

Bij nv Goris, waar ik bestuurder ben, hanteren we een persoonlijke aanpak naar onze klanten toe. Door alle expertise onder één kantoor aan te bieden, kunnen we onze klanten voorzien van een complete klantenbeleving. Of het nu gaat om sparen, beleggen, kredieten of verzekeringen, wij hebben alle nodige specialisaties in huis om hen optimaal bij te staan.

Inmiddels hebben we de groei zien bloeien, met 3 kantoren en een toegewijd team van 18 medewerkers. Elke specialist staat klaar om onze klanten te helpen en te adviseren bij al hun vragen.

Bij nv Goris staan we garant voor professioneel advies en een persoonlijke service. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw financiële reis!

Verzekeringen Dave VerbesseltMaak kennis met Ann Vandermotten, advocaat

Geboren in 1971, behaalde ik mijn diploma Rechten in 1994. Na het afronden van mijn Master na Master in de Fiscaliteit aan de Université Libre de Bruxelles, begon ik mijn loopbaan in 1995 aan de Nederlandstalige Balie te Brussel. Mijn verbinding met het kantoor van Hans Verbaanderd in Sint-Pieters-Leeuw begon in 1999 en uiteindelijk nam ik dit kantoor in 2007 over. 

Na een periode van sterke groei vestigde ik me in mijn thuisbasis Ternat en doopte het kantoor om tot Gaius

In 2008 kreeg ik de eer om te dienen als plaatsvervangend vrederechter in het kanton Halle.

Binnen mijn rol word ik regelmatig aangesteld als bewindvoerder over het vermogen en/of de persoon van personen die handelingsonbekwaam zijn. Bovendien fungeer ik als curator voor onbeheerde nalatenschappen. Vanaf 2020 draag ik ook de titel van Curator-Vereffenaar aan de KU Leuven.

Naast mijn professionele inzet ben ik getrouwd met Sven Mosselmans, raadsheer in het Hof van Cassatie. Samen delen we met trots het ouderschap van Jade, Maude en Noran.

Maak kennis met Ellen Neyens, bevlogen marketing & communication manager!

Vanaf jonge leeftijd was ik al gefascineerd door communicatietrends en multimediale campagnes. Mijn passie voor marketing leidde me naar een bachelor in Marketing, waarna ik meteen aan de slag ging als marketing assistent. Al snel groeide ik door naar de functie van product group manager en senior marketeer, waar ik waardevolle ervaring opdeed.

Op dit moment vervul ik met trots de rol van marketing en promotie manager bij Colruyt. Samen met mijn teamleden bouw ik strategieën en marketingcommunicatieplannen uit om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Het opzetten en coördineren van commerciële activiteiten en het monitoren van hun impact en efficiëntie voor diverse doelgroepen zijn een essentieel onderdeel van mijn verantwoordelijkheden.

Mijn expertise ligt in het creëren van 'marketing met impact', het ontwikkelen van ieders ware potentieel en het bieden van inspirerende communicatie. Ik koester de ambitie om deze waardevolle inzichten en kennis met jullie te delen.

Bij elke nieuwe uitdaging streef ik ernaar om marketingstrategieën te laten bloeien en impactvolle communicatie te creëren. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken en elkaar te inspireren.

Communicatie marketingexpert Ellen Neyens

Meer weten over ons aanbod? Klik op onderstaande knop om onze opleiding te ontdekken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x