Meer klanten door een onweerstaanbaar ViBS aanbod

Meer klanten door een onweerstaanbaar Virtual Business Support® aanbod - 2 daagse live workshop

Ontdek hoe je jouw klantenbestand vergroot met een onweerstaanbaar Virtual Business Support® aanbod tijdens onze tweedaagse live workshop!

Ben je ondernemer en wil je jouw bedrijf naar een virtuele omgeving verplaatsen, of ben je al een virtueel assistent en worstel je met het formuleren van een duidelijk aanbod? Vind je het moeilijk om nieuwe klanten aan te trekken en te overtuigen om met jou samen te werken? Wil je jouw diensten omvormen tot concrete producten om klanten beter aan te trekken?

Tijdens deze intensieve workshop van 2 dagen leer je hoe je klanten moeiteloos aantrekt en jezelf onderscheidt in de markt. Je ontdekt welke diensten je wilt aanbieden en welke doelgroepen je wilt aanspreken. Het doel is om een expertstatus op te bouwen, waardoor potentiële klanten vanzelf naar jou toe komen!

Transformeer jouw diensten naar aantrekkelijke producten, waardoor klanten precies weten wat ze van jou kunnen verwachten, welke resultaten je biedt en wat de kosten zijn. Met een helder aanbod zullen klanten sneller voor jou kiezen.

Deze workshop is een onderdeel van de opleiding 'Succesvol starten als Virtual Business Support®', maar je kunt ook deelnemen aan deze workshop zonder de volledige opleiding te volgen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze 2-daagse live workshop is ideaal voor virtueel assistenten en freelancers die al een bedrijf hebben, maar nog niet precies weten welke richting ze willen inslaan en welke klanten ze het liefst willen bedienen. Als je elke opdracht aanneemt die voorbijkomt, maar daardoor niet genoeg klanten aantrekt, werkzaamheden doet die niet bij je passen, en te weinig verdient, dan is deze workshop een perfecte keuze om meer duidelijkheid en zekerheid te krijgen.

  • Ben je een virtueel assistent en wil je jouw unieke expertise en aanbod bepalen? 
  • Wil je als freelancer overstappen naar virtueel werken voor diverse opdrachtgevers? 
  • Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je een volgende stap zetten? 
  • Wil je leren hoe je nieuwe diensten kunt aanbieden én verkopen? 
  • Wil je jouw diensten duidelijk formuleren en doen waar je echt blij van wordt? 
  • Wil je zelf jouw doelgroep bepalen en perfecte klanten aantrekken? 
  • Wil je jezelf sterk profileren in de markt?

Dan is deze workshop geschikt voor jou!

De prijs? 

Voor de tweedaagse live-training betaal je 597 euro excl. btw.   

Schrijf je nu in voor deze inspirerende workshop en zet jouw onderneming op het juiste spoor voor succes!

Heb je nog vragen en wil je meer informatie over de opleiding? Boek dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Amy Gille, de bevlogen oprichtster van de Academie voor ViBS® en getalenteerde trainer, via onderstaande knop.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x