Succesvol groeien als ViBS

Succesvol groeien als Virtual Business Support

Boost your business!

 • Heb jij een eigen bedrijf en werk je nog niet virtueel, of wil je de overstap maken van freelancer naar Virtual Business Support?
 • Ben je een Virtual Business Support en wil je jezelf verder ontwikkelen?
 • Zie je mogelijkheden voor je opdrachtgevers, maar weet je niet goed hoe je hen daarin kunt adviseren?
 • Vind je het vervelend om ‘jezelf te verkopen’?
 • Weet je niet goed hoe je jouw ondernemersmindset moet aanscherpen?
 • Weet je niet hoe je een volgende stap kunt zetten? Hoe je én nieuwe diensten kunt aanbieden én verkopen?

Dan is deze opleiding geschikt voor jou!

De training bestaat uit: 

 • Een tweedaagse kick-off waar de groep deelnemers fysiek samenkomt. 
 • Toegang tot het online leerplatform met 6 modules met tekst en video. 
 • 2 uur persoonlijke online coaching. 
 • Toegang tot een besloten Facebook groep ter ondersteuning van de deelnemers.  

Een tweedaagse kick-off

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je hoe je eenvoudig klanten aantrekt en hoe je je onderscheidt in de markt. Je gaat kijken welke (nieuwe) diensten je wilt aanbieden, op welke doelgroep en/of branche je je gaat richten en je bepaalt wie voor jou de perfecte klant is. Het doel is dat je je eigen specialisme hebt en een expertstatus opbouwt waardoor je ‘vanzelf’ klanten aantrekt!

We starten telkens om 9u en ronden af om 17u. ’s Middags genieten we samen van een lekkere lunch (inbegrepen in de prijs).  

De opleiding vindt plaats in een hotel. Kom je van ver en wens je ter plaatse te overnachten? Dan kan je een kamer reserveren in het hotel (niet inbegrepen in de prijs). Zo ben je ’s ochtends meteen ter plaatse. Meer info over de tarieven en mogelijkheden kan je bij ons aanvragen. 

De data voor de eerstvolgende opleiding die in februari start, zijn: 

 • 17 en 18 februari 2022. 

Toegang tot het online leerplatform 

Twee weken voor de start van de opleiding krijg je toegang tot het online leerplatform. Dit platform bestaat uit 6 modules. Na de kick-off wordt er wekelijks een module vrijgegeven. Na minimum 6 weken of maximaal 6 maanden kan je de opleiding afronden, dit volgens jouw eigen tempo. Elke module beschikt over uitgeschreven teksten en video’s waarin alles haarfijn uitgelegd wordt.   

2 uur persoonlijke online coaching 

Heb je nood aan overleg tijdens het volgen van je opleiding of wil je na de opleiding overleggen over een opdracht voor een klant? Dat kan via persoonlijke online coaching. Samen verdiepen en beantwoorden we jouw vragen. 

Besloten Facebook groep 

Als deelnemer van deze opleiding word je uitgenodigd tot een besloten Facebook groep. Dit maakt dat je een netwerk opbouwt van concullega’s bij wie je terecht kan voor infomatie-uitwisseling. Krijg je een opdracht van een klant die niet binnen je aanbod ligt? Dan kan je een oproep doen binnen de groep om deze uit te wisselen. Wil je weten welke tool je het best kan gebruiken voor een bepaalde opdracht? Dan kan je ervaringen vragen van groepsgenoten via deze groep. Dit is een additioneel leerinstrument en een extra netwerkgelegenheid. 

De prijs? 

Voor de opleiding 'Succesvol groeien als ViBS' betaal je 1.397 euro excl. btw.  


Kmo-portefeuille

Ook zijn wij geregistreerd dienstverlener bij de kmo-portefeuille Vlaanderen (DV.O243238).

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is € 7.500.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Je kan op een eenvoudige manier aanmelden en subsidieverzoeken indienen. Vraag hier jouw subsidie aan.


Heb je vragen en wens je meer te weten over de opleiding? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Amy Gille, oprichtster van de Academie voor ViBS en trainer, via onderstaande knop. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x